maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

17 Januari 2011

ST.NICHOLAS CONVENT A/S

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM....

8 Januari 2011

ReUnion SNC batch 1996

Happy dapat jumpa kawan2 lama.... memang sejak sekolah tamat tingkatan 5, masing2 membawa haluan sendiri... dan sememangnya liza dah lama tak jumpa kawan2 semua...

liza buat kek khas untuk kawan2 semua... dan semestinya berkaitan ngan sekolah...
logo lencana sekolah lah...

kek coklat moist
buttercream

hijau kuning warna negeri KEDAH

macam2 ragam nak ambik gambar...

kawan sekolah....ku...

ni yang best ni.... semua dah possing ambik gambar ramai.. baru buka kotak kek... dan baru diorang tengok kek macam mana ruponyer... banggalah pula liza ni.. tak sangka diorang, kek yang liza buat tu adalah batch (lencana) sekolah.. lama dah tak tengok rupo lencana sekolah yer... alhamdulillah kawan2 semuanya suka dan happy... teruja sungguh.. pakat2 ambik gambar nak buat kenangan..
insyaallah kalau ada rezeki bleh lah jumpa lagi... maaflah liza jumpa korang semua sekejap jer, coz liza nak g hantar kek kat Klang... tapi happy sangat2.. macam2 crita, masing2 nak crita taktau nak nyampuk yang mana satu...
semoga kita semua ceria2 selalu...

dan ni gambar kek yang liza buat satu lagi order dari jiran...
tak tidur malam hingga kepagi.. nak siapkan 3 biji kek.... kek yang kak ita delight tu dah publish kat blog.. yang dua biji ni je belum lagi.. malam tu liza balik dari ngantor kek ke Klang, liza demam, tak sempat nak upload kat blog, lepastu anak2 pun demam.. 

strawberry shortcake

kek vanilla + strawberry
kek ni buat dulu baru buat lencana sekolah...
ehhehehhhe.. tapi exited sangat nak crita pasal reunion..
terlupa pula ada satu lagi gambar kek tak upload...

jumpa lagi
wassalam...
i luv kekdihatiku....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE