maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

26 Februari 2011

cupcake SESAME STREET....

assalamualaikum dan salam ceria...

tempahan dari zaza yang tinggal di Pandan Indah... istimewa untuk anak kesayangannya...

warna-warni sesame street.. :)

cookies monster... nyum...nyum...nyum
16pcs cupcake
coklat moist+buttercream
deko fondant
anak dia suka sangat...
HAPPY BIRTHDAY AINNA 
15 TAHUN

terima kasih zaza yang sudi order apam dino juga..
jika berkesempatan blehla kita jumpa pula...
dan tak lupa pada kawan liza, shs2 yang sudi kenalkan kekdihatiku pada zaza...
tqvm
wassalam...

i luv kekdihatiku...

25 Februari 2011

DRAWING CAKE NARUTO...

salam ceria dan assalammualaikum....

tempahan dari ida untuk yang tersayang.... bg surprise kat BB dia... hehhehhe... hantar ke Kelab Golf Kinrara dekat je ngan umah.... hantar tengahari.... sebab time tu jer dia free.... 
istimewa buat ISRAF.....

36pcs cupcake coklat moist
buttercream

sama tapi tak serupe?
serupa tapi sama..?..
:)

tima kasih yer ida....

wassalam....

i luv kek di hati ku....

tempahan kek lapis...

salam ceria dan assalamualaikum
20 Februari 2011
tempahan kek lapis dari Shah Alam...
tq peanut dtg ambik kat umah....
kek lapis strawberry
kek lapis masam manis
kek lapis coklat


22 Februari 2011
delivery to NILAI, N9
tempahan dari ZUHARA
kek lapis coklat dan kek lapis oren
tq so much...

24 Februari 2011
tq nyah.... nanti bleh order lagi....
tempahan dari Penang, repeat order
kek lapis coklat
kek lapis betawi
kek lapis masam manis
kek lapis oreo


tempahan dari kakak yang keje kat pejabat pos...
dah banyak kali pos kek lapis, akhirnya kakak tu pun tergoda, dah bagi rasa sikit...
kak tu order kek lapis masam manis 1 bar... tq yer kak...


25 February 2011
tempahan dari Jefry ATM
kek lapis coklat
kek lapis masam manis
kek lapis betawi

terima kasih semua...

wassalam...

i luv kek di hati ku

22 Februari 2011

KEK BAKUL SAMPAI KE PAHANG....

salam ceria dan assalamualaikum....

tempahan dari Amir, nak buat hantaran pertunangan dari pihaknya.... nak dibawa sampai ke Kuantan, Pahang.... Amir yang nak kek bakul ni, pilihan warna juga dari nya.... jadi liza buat yang termampu... hehehe... alhamdulillah dah siap pun.... :)

bunga ros atas penutup bakul...
close up sikit... :)
kek coklat moist
buttercream
inilah ruponyer kek bakul... suka sangat deko kek ni... 
tahniah pada Amir, semoga kekal berpanjangan dunia dan akhirat bersama bakal isteri...
insyaallah...


siap dengan kotak hantaran sekali...

tq...

wassalam.....

i luv kek di hatiku

21 Februari 2011

BLOSSOM CAKE....

salam ceria dan assalamualaikum...

drawing cake order dari Yani... nak buat birthday anaknya kat tadika...
anak perempuan dia suka sangat ngan blossom, powerpuff girl ni... masa ibu dia telefon nak order, dengar suara dia kat belakang, "nak gambar blossom yang pakai reben warna merah tu..., rambut dia panjang, baju warna pink tau".. hehheeh.. peminat setia rupanyer...

sponge cake coklat,
buttercream
drawing with jelly
HAPPY BIRTHDAY QAISARA HANNAH
dtg ambik kat umah lepas kerja, tima kasih ye yani, ... harap2 anak sukalah yer...

wassalam....

i luv kek di hatiku....


16 Februari 2011

KEK LAPIS KE UTARA.... PENANG dan PERAK

SALAM CERIA DAN ASSALAUALAIKUM....

kek lapis delivery ke Teluk Air Tawar, Penang dan Perak....

order dari Penang :
kek lapis coklat
kek lapis masam manis
kek lapis pandan starwberry 

Perak
kek lapis coklat
kek lapis masam manis dan
kek lapis prune

pos laju pada hari isnin 14 Februari 2011



order dari jiran kat umah Block D
kek lapis coklat

terima kasih pada semua yg order di KEKDIHATIKU....

dan SELAMAT MENYAMBUT MAULIDUL RASUL PADA SEMUA...

TQ....
WASSALAM
I LUV KEK DI HATI KU....

14 Februari 2011

CUPCAKE BEN10

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM...

order dari Pn syamala yang tinggal di taman cuepac... untuk anak buahnya birthday...

cupcake edible image BEN 10....

COKLAT MOIST
minta dengan ben 10
adik nak bergambar dengan ben 10... dia pun nak juga...
:)

tq syamala...

ROTI BUTTER MANIS

salam ceria dan assalamualaikum....

tempahan roti butter manis untuk sekolah agama AL-MISBAH....

roti ni belum dibakar lagi yer...
dah siap dibakar, tabur gula kat atas butter....
30 biji bun butter manis dah siap dibungkus
senang nak bagi kat sorang2...

nyum..nyum...nyum....

berminat nak order bleh telefon jer...

wassalam...
i luv kek di hati ku....

KEK LAPIS SARAWAK.... PRODUK BARU KEKDIHATIKU...

salam ceria dan assalamulaikum

KEK LAPIS SARAwK...

layanzzzz... gambar  kek lapis ni dulu yer....
insyaallah dari masa ke semasa akan dipelbagaikan perasa
dan rekaan lapis yang menarik dan berwarna-warni...
jika berminat boleh hubungi kami untuk pertanyaan atau order...

KEK LAPIS MASAM MANIS
KEK LAPIS COKLAT
KEK LAPIS PRUNE



harga mengikut saiz kek lapis 
7 inci X 2 inci (1 bar) = RM20

telefon kami jika berminat utk harga agen


terdapat pelbagai perasa pada kek lapis ni...
jika berminat boleh hubungi kami
019-5720120 / 019-4741805
tq..
wassalam....

11 Februari 2011

PRODUK BARU... ANEKA ROTI

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA....

pengumuman nak bagitau pada semua.....
KEKDIHATIKU dah ada produk baru.... ANEKA ROTI yang gebuz2 belaka.... pada yang berminat nak tempah boleh saja.... dapatkan harga promosi memperkenalkan produk baru kami...

jom layan gambar ni dulu.....


roti berbunga-bunga sosej+cheese


dah siap dibakar....
macam2 pilihan...
yang mana satu pilihan hati....
nak order boleh saja... sekarang  promosi memperkenalkan produk baru...
hubungi kami kalau nak tau harga promosi...

tq..
wassalam...
i luv kekdihatiku

10 Februari 2011

wedding cake untuk EKA...

assalamualaikum dan salam ceria...

wedding cake ditempah oleh Eka dan bakal suaminya....(dah suami isteri pun) alhamdulillah semua majlis berjalan dengan lancar...
tempahan kek dari Eka bertemakan warna light pink dan light yellow... sampai dalam kek pun nak warna macam tu juga...  
SELAMAT PENGANTIN BARU...

kek perasa vanilla...
ada 9pcs cupcake
bunga2 kecil dari fondant
Eka design sendiri kek ni dan bagi kat liza untuk merealisasikan impiannya...

kek kat bahagian dalam.... selang seli warna pink dan kuning...

delivery ke Ampang....
tima kasih Eka.....
wassalam....

i luv kek di hati ku....

NAK GAMBAR MOTO JUGA...

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM

tempahan dari kak zeflin, tauke restoran di CERUK KAMPUNG... 
makanan kampung semua nya ada disana.. nasi lemak nya memng sedap sangat.... sapa2 nyer birthday bleh bgtau kat ceruk, nanti silap2 bleh makan free jer... tapi kena bgtau n tanya dioranglah dulu.... :)

nak sambut birthday anak kesayangan diorang CARNINE.... nak kek gambar motor... kebetulan monitor rosak tak bleh nak on, nak google gambar motor race tak dapatlah... nak cari manalah sumber lukisan motor ni... apalagi, kena ikutlah permintaan customer... customer kena jaga... so naik motor g kedai buku beli majalah motor... nak balik umah kuredah jua hujan lebat, sebab tinggal anak2 kat umah... naik moto cepat sikit... takyah bawa diorang, nanti benda lain yang banyak beli.... hehehhee
inilah hasilnya.... alhamdulillah diorang puas hati sangat....

kek coklat moist
ni gambar yang liza ambik kat kak lin....

satu lagi kak lin order gambar ben10
kek marble strawberry+coklat

dan apam 200pcs 
tq kak lin... nanti bleh order lagi yer....

wassalam....

08 Februari 2011

mini muffin dan apam dinosour...

salam ceria...
assalamualaikum...

minggu yang bz sikit2 jer... bukan bz camner pun... cintaku outstation... dapat order apam dino dan mini muffin 1200pcs, alhamdulillah... pembantu setia outstation... kalau tidak adalah kakitangan lebih sikit.. nasib baiklah ada kakak yang dah boleh tolong sikit2.... 
nak buat makan2 untuk adik-bradik yang datang kenduri... 

tq pada yang selalu order ni... hehheheh sapa yer...
bleh buka blog dia ni...
sapa2 berminat nak order.. bleh telefon dia jer....
hasil seni tangannya memang cantik dan memuaskan...


antara hasil karya yang beliau buat...

 jika berminat bleh tengok lagi kat fb dia... call je.. nak macam mana, design macam mana... semuanya boleh dibincang... harga memng murah dan berpatutan....

nilah customer yang selalu order... :)

apam dinosour plain...
600pcs
mini muffin strawberry/vanilla letak filling strawberry
600pcs



KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE