maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

21 Februari 2011

BLOSSOM CAKE....

salam ceria dan assalamualaikum...

drawing cake order dari Yani... nak buat birthday anaknya kat tadika...
anak perempuan dia suka sangat ngan blossom, powerpuff girl ni... masa ibu dia telefon nak order, dengar suara dia kat belakang, "nak gambar blossom yang pakai reben warna merah tu..., rambut dia panjang, baju warna pink tau".. hehheeh.. peminat setia rupanyer...

sponge cake coklat,
buttercream
drawing with jelly
HAPPY BIRTHDAY QAISARA HANNAH
dtg ambik kat umah lepas kerja, tima kasih ye yani, ... harap2 anak sukalah yer...

wassalam....

i luv kek di hatiku....


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE