maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

08 Februari 2011

cupcake HANTARAN

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM.....

cupcake fondant untuk hantaran... order dari Pn. shahrum, merangkap kawan sekolah dulu. nak bagi untuk adik iparnya...
design yang dipilih adalah sama macam sebelum ni liza buat kat nonie... tapi saja nak ubah selera sikit, taknak buat yang sama... alhamdulillah customer suka sangat2.....
janji tema warna nya tak lari dan mestila ada bunga ros...
bunga ros dari fondant...

SULIE DAN HAFIZ
tahniah....
dah siap packing dan riben...
datang ambik kat rumah, dapatlah borak kejap2...
tq sha....
i luv kekdihatiku...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE