maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

25 Februari 2011

DRAWING CAKE NARUTO...

salam ceria dan assalammualaikum....

tempahan dari ida untuk yang tersayang.... bg surprise kat BB dia... hehhehhe... hantar ke Kelab Golf Kinrara dekat je ngan umah.... hantar tengahari.... sebab time tu jer dia free.... 
istimewa buat ISRAF.....

36pcs cupcake coklat moist
buttercream

sama tapi tak serupe?
serupa tapi sama..?..
:)

tima kasih yer ida....

wassalam....

i luv kek di hati ku....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE