maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

08 Februari 2011

mini muffin dan apam dinosour...

salam ceria...
assalamualaikum...

minggu yang bz sikit2 jer... bukan bz camner pun... cintaku outstation... dapat order apam dino dan mini muffin 1200pcs, alhamdulillah... pembantu setia outstation... kalau tidak adalah kakitangan lebih sikit.. nasib baiklah ada kakak yang dah boleh tolong sikit2.... 
nak buat makan2 untuk adik-bradik yang datang kenduri... 

tq pada yang selalu order ni... hehheheh sapa yer...
bleh buka blog dia ni...
sapa2 berminat nak order.. bleh telefon dia jer....
hasil seni tangannya memang cantik dan memuaskan...


antara hasil karya yang beliau buat...

 jika berminat bleh tengok lagi kat fb dia... call je.. nak macam mana, design macam mana... semuanya boleh dibincang... harga memng murah dan berpatutan....

nilah customer yang selalu order... :)

apam dinosour plain...
600pcs
mini muffin strawberry/vanilla letak filling strawberry
600pcs



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE