maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

10 Februari 2011

NAK GAMBAR MOTO JUGA...

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM

tempahan dari kak zeflin, tauke restoran di CERUK KAMPUNG... 
makanan kampung semua nya ada disana.. nasi lemak nya memng sedap sangat.... sapa2 nyer birthday bleh bgtau kat ceruk, nanti silap2 bleh makan free jer... tapi kena bgtau n tanya dioranglah dulu.... :)

nak sambut birthday anak kesayangan diorang CARNINE.... nak kek gambar motor... kebetulan monitor rosak tak bleh nak on, nak google gambar motor race tak dapatlah... nak cari manalah sumber lukisan motor ni... apalagi, kena ikutlah permintaan customer... customer kena jaga... so naik motor g kedai buku beli majalah motor... nak balik umah kuredah jua hujan lebat, sebab tinggal anak2 kat umah... naik moto cepat sikit... takyah bawa diorang, nanti benda lain yang banyak beli.... hehehhee
inilah hasilnya.... alhamdulillah diorang puas hati sangat....

kek coklat moist
ni gambar yang liza ambik kat kak lin....

satu lagi kak lin order gambar ben10
kek marble strawberry+coklat

dan apam 200pcs 
tq kak lin... nanti bleh order lagi yer....

wassalam....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE