maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

10 Februari 2011

wedding cake untuk EKA...

assalamualaikum dan salam ceria...

wedding cake ditempah oleh Eka dan bakal suaminya....(dah suami isteri pun) alhamdulillah semua majlis berjalan dengan lancar...
tempahan kek dari Eka bertemakan warna light pink dan light yellow... sampai dalam kek pun nak warna macam tu juga...  
SELAMAT PENGANTIN BARU...

kek perasa vanilla...
ada 9pcs cupcake
bunga2 kecil dari fondant
Eka design sendiri kek ni dan bagi kat liza untuk merealisasikan impiannya...

kek kat bahagian dalam.... selang seli warna pink dan kuning...

delivery ke Ampang....
tima kasih Eka.....
wassalam....

i luv kek di hati ku....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE