maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

31 Mac 2011

istimewa untuk kawan pio...

assalamualaikum dan salam ceria...

tempahan dari pio yang tinggal di utara SP, untuk kawannya yang tinggal di Rawang...

 semoga persahabatan berkekalan....

happy birthday...

delivery kat rawang..... jauh nyer... sejam baru sampai... :)
dah hantar kat kawan pio, singgah kat kedai makan ni, lapo lah pula.... anak2 nak roti canai.. cintaku ambik nasi berlauk... nasi sedap lah juga.. liza order mee goreng mamak... adoiiiii.. terlebeih garam lah pula... masin tapi lapo nyer crita, abis juga sepinggan...


nyum...nyum...nyum....  muka kakak pun dah tembam.... :)

balik tido....

:)

wassalam....

i luv kekdihatiku...

29 Mac 2011

ORDER DARI SG BESI....

assalamualaikum.....

SEMUANYA DARI KAWAN CINTAKU... KAWAN SEKERJA...

tempahan dari alia untuk ibunya...
PHOTO CAKE
 EDIBLE IMAGE

tempahan dari seorang suami yang bakal bergelar ayah, nak balik kampung ke TRUNG, PERAK... nak bagi kat isteri tercinta....

 KEK COKLAT MOIST + COKLAT GANANCE + COKLAT RICE
200pcs apam dino 


THANX PADA SEMUA.....


:)




wedding cake light pink....

assalamualaikum dan salam ceria....

tempahan dari anjung katering...

nak bunga warna light pink.... 3 tier





 layan gambar lah yer....

apa2 pertanyaan atau tempahjan bleh tele kami

019-5720120 atau 019-4741805

tq wassalam.....

21 Mac 2011

BEAR.... wedding cake

assalamualaikum dan salam ceria...

tempahan dari ayu yang masih belajar dJB.. untuk kakak kesayangan nya yang berlangsung di Pahang...

dari JB ayu datang ambik kek kat umah, lepastu baru balik ke Pahang... thanx ayu sudi order ngan akk...


nak tema kuning dan putih....
kek coklat moist
...SELAMAT PENGANTIN BARU...

Tima kasih ayu, tak sempat nak jumpa ayu hari tu, coz abg yang g hantar kek, akk tengah buat keje, insyaallah bila datang Kl bgtau yer, bleh jumpa ayu.....

wassalam....

My Continental Cake....

assalamualaikum dan salam satu MALAYSIA...

tempahan dari kak ina Shah Alam....

COKLAT BANANA CAKE

FRUIT FLAN  
(dragon fruit, fruit cocktail, orange, peach, filling blueberrry)

PEACH FRUIT jiran kat umah punyer...

tq kak ina n jiran yang baru kukenal... hehehehhe... ...
wassalam....



17 Mac 2011

WEDDING CAKE STEAMBUTTERCREAM

assalamualaikum dan salam  ceria buat semua....

2 set kek kahwin, tempahan dari anjung catering.. terima kasih pada dira.....

3 tier wedding cake tema gold putih




3 tier wedding cake tema purple putih





semoga pengantin berkekalan dunia akhirat... insyaallah...
SELAMAT PENGANTIN BARU

WASSALAM...

I LUV KEK DI HATI KU

14 Mac 2011

HANTARAN BERBUNGA2...

assalamualaikum dan salam ceria....

tempahan dari ustazah azah, anak Kak Dahlia yang selalu order kat liza... sebelum ni order untuk anak kawan2 nyer.... sekarang anak kak dahlia pula.... tima kasih yer kak yang sentiasa bagi sokongan pada liza....

HANTARAN UNTUK DIBERIKAN PADA PIHAK LELAKI...
SEBAKUL BUNGA YANG BERTUTUP.... TEMA BIRU...
 
 



HANTARAN UNTUK DIBERIKAN KEPADA PIHAK PEREMPUAN....
CINTA BERBUNGA....TEMA GOLD YELLOW

pilihan kek adalah kek coklat moist
bunga rose dari buttercream....
delivery ke Balakong....

tima kasih yer kak dahlia dan ustazah azah.... wassalam...

i luv kekdihatiku

APAM DINO SEMAKIN LARIS.... :)

SALAM CERIA...

TEMPAHAN APAM DINO... SEMAKIN RANCAK...


200pcs apam dino nak bagi kat surau utk tahlil dan coklat moist, tempahan dari kak ina delivery to  SHAH ALAM

300pcs apam dino tempahan dari kawan2 adik di SHAH ALAM....

  100pcs apam dino dan 100pcs mini muffin dari acik, Puchong


300pcs apam dino, tempahan dari kawan sekerja cintaku, DELIVERY KE SG BESI

100pcs apam dino dan kek lapis coklat dan masam manis dari ustazah sakinah yang nak dibawa ke TRONG, PERAK...

100pcs apam dino delivery ke WANGSA MAJU, REPEAT ORDER 100pcs lagi hari yang berikutnya

100pcs apam dino, nozie dtg dari SHAH ALAM pickup kat GIANT BANDAR KINRARA

tq pada semua yang sudi menempah apam dinosour pada kami, KEKDIHATIKU....

ada juga yang tak sempat nak snap gambar n taip tempahan yang lain.. dah banyak sangat minggu tu..dah tak ingat sapa nyer... yang mana adalah yer.... :)
wassalam...

sesiapa yang berminat nak tempah apam dino sila hubungi kami 019-5720120 atau 019-4741805


PRINCESS MYRA MYSARA

sASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA....

tempahan dari MAS istimewa untuk anak kesayangannya....

MYRA, dapat surprise PRINCESS CAKE...


coklat moist
deco buttercream
nak pink colour... :)
delivery ke DATARAN MENTARI PJ

tima kasih MAS yang sudi order... yang baru jer bagi bizness card, terus je order dan nak malam tu juga..
perrgghh.. mencabar juga... 11.30 delivery...

apa2 pun harap puas hati lah yer...
wassalam...

DRAWING CAKE... SPONGEBOB

SALAM CERIA DAN ASSALAMAUALAIKUM..

tempahan dari fizan... isterinya seorang cikgu nak bawa ke sekolah untuk murid kelasnya pra sekolah...
tq cikgu... :) cikgu blanja mkn kek...

tak kisah nak gambar apa... liza buatkan spongecake vanilla
dan gambar spongebob...
drawing with piping jelly...
tq fizan..

CONTINENTAL CAKE

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM....

ANTARA MENU UTK BIRTHDAY KAKAK... 5 MAC 2011

BLACKFOREST CAKE
FRUIT FLAN CAKE
BANANA COKLAT CAKE

APAM DINO
BLUEBERRY CHEESETAT
CUPCAKE COKLAT MOIST
DADIH
DONUT
MINI PIZZA


 sorang satu kek.. istimewa untuk permata hati ibu dan ayah...

 tq pada semua yang sudi memeriahkan majlis, maaf kiranya ada yang kekurangan...
alhamdulillah semuanya happy...
wassalam....

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE