maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

14 Mac 2011

APAM DINO SEMAKIN LARIS.... :)

SALAM CERIA...

TEMPAHAN APAM DINO... SEMAKIN RANCAK...


200pcs apam dino nak bagi kat surau utk tahlil dan coklat moist, tempahan dari kak ina delivery to  SHAH ALAM

300pcs apam dino tempahan dari kawan2 adik di SHAH ALAM....

  100pcs apam dino dan 100pcs mini muffin dari acik, Puchong


300pcs apam dino, tempahan dari kawan sekerja cintaku, DELIVERY KE SG BESI

100pcs apam dino dan kek lapis coklat dan masam manis dari ustazah sakinah yang nak dibawa ke TRONG, PERAK...

100pcs apam dino delivery ke WANGSA MAJU, REPEAT ORDER 100pcs lagi hari yang berikutnya

100pcs apam dino, nozie dtg dari SHAH ALAM pickup kat GIANT BANDAR KINRARA

tq pada semua yang sudi menempah apam dinosour pada kami, KEKDIHATIKU....

ada juga yang tak sempat nak snap gambar n taip tempahan yang lain.. dah banyak sangat minggu tu..dah tak ingat sapa nyer... yang mana adalah yer.... :)
wassalam...

sesiapa yang berminat nak tempah apam dino sila hubungi kami 019-5720120 atau 019-4741805


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE