maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

21 Mac 2011

BEAR.... wedding cake

assalamualaikum dan salam ceria...

tempahan dari ayu yang masih belajar dJB.. untuk kakak kesayangan nya yang berlangsung di Pahang...

dari JB ayu datang ambik kek kat umah, lepastu baru balik ke Pahang... thanx ayu sudi order ngan akk...


nak tema kuning dan putih....
kek coklat moist
...SELAMAT PENGANTIN BARU...

Tima kasih ayu, tak sempat nak jumpa ayu hari tu, coz abg yang g hantar kek, akk tengah buat keje, insyaallah bila datang Kl bgtau yer, bleh jumpa ayu.....

wassalam....

2 ulasan:

ayu jue berkata...

same2..thankz jugak kat akk watkan kek 2...
nak jumpe ayu dtg la ke blog ayujue...
http://ayujue.blogspot.com/

LIZA berkata...

tq ayu...... dtg kl bgtahu yer... :)

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE