maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

04 Mac 2011

CIK CEMPAKA YANG PUNYA....

assalamualaikum dan salam ceria....

terima tempahan dari teman di alam maya.. apalagi kalau bukan FB... sebelum ni cik cempaka ada order apam dino 100pcs delivery sampai Sg. Besi... nak buat makan2 kebetulan mak dia dtg umah...

lepastu order cupcake untuk adik nya pula, dari UPM... nak buat doorgift kat kawan2 dia sempena majlis apa ntah... kat U....nak cupcake fondant deko bunga yang macam2 bunga nak.. hehheehhe....

50pcs cupcake
 cupcake perasa coklat

layan gambar cupcake fondant yer....












tima kasih yer cik cempaka sari... hehhehe
nanti kita jumpa lagi...
:)
tq
wassalam....

i luv kek di hati ku....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE