maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

07 Mac 2011

nak elmo lebih yer, bunga setaman....

salam ceria dan assalamualaikum...

Tempahan dari kawan sepejabat acik....

untuk 3 orang budak yang nak sambut birthday bersama...


figurin elmo
happy birthday...
kek vanilla nak warna-warni mcm sesame street

dan satu set cupcake untuk kawannya...






tq yer.... liza tak tau lah nama sapa kawan acik ni... hehheehe... acik yang selalu ambik order utk kawan2 nya... tq acik...

wassalam....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE