maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

14 Mac 2011

PRINCESS MYRA MYSARA

sASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA....

tempahan dari MAS istimewa untuk anak kesayangannya....

MYRA, dapat surprise PRINCESS CAKE...


coklat moist
deco buttercream
nak pink colour... :)
delivery ke DATARAN MENTARI PJ

tima kasih MAS yang sudi order... yang baru jer bagi bizness card, terus je order dan nak malam tu juga..
perrgghh.. mencabar juga... 11.30 delivery...

apa2 pun harap puas hati lah yer...
wassalam...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE