maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

25 April 2011

CHOCOLATE DIHATIKU

asssalamualaikum dan salam satu Malaysia...

produk terbaru dari KEKDIHATIKU... COKLAT...









sedia menerima tempahan untuk doorgift dapatkan harga promosi untuk produk terbaru kami....
TQ....

WASSALAM....

22 April 2011

PRINCESS CAKE

dyadya1dya2m3m2m1

PRINCESS CAKE, a set on Flickr.

SPIDERMAN CAKE....

assalamaualaikum dan salam manis buat semua...

tempahan kali kedua dari Nazul....

nak kek spiderman pula kali ni....

dan apam semestinya 100pcs....

coklat moist
drawing with jelly
buttercream
100pcs apam filling strawberry
dan 
tempahan dari sapa ntah.... delivery ke PJ...
100pcs apam dino perasa pandan dan filling blueberry dan strawberry....

tq....

wedding cake 2 tier

tempahan dihantar ke dewan RISDA Ampang...





TAHNIAH KEPADA PASANGAN PENGANTIN...
SALWA DAN SHSHDAN

Tq pada yang mengorder nyer...
wedding cake pun boleh tempah last minit..., itupun kalau ada barang2 kat umah... kalau barang2 tak cukup... maaf lah yer.. tak dapat nak menolong nyer...

tq

APRILL GURLL...

assalamualaikum dan salam ceria...

tempahan dari student MASTERSKILL BANDAR MAHKOTA CHERAS...

sambut birthday ramai2...

coklat moist+buttercream
nak colour biru n kuning oren...
tq pada yang mengordernyer...

sekali ngan apam 100pcs..

dan 200pcs apam dino order delivery ke HUKM...

thanx semuanya.....

19 April 2011

kek TUDM...

assalamualaikum.....
salam satu malaysia.....


tempahan dari cintaku.... nak buat untuk reunion... nak ada logo TUDM...

SENTIASA DI ANGKASA RAYA
reunioan skot 24/1997
bunga rose ku....
dari kekdihatiku....
nyum...nyum...
ada filling blueberry dan strawberry...


tq semua pada yang sudi order kek... dan terus memberi sokongan pada kekdihatiku....


SUPER SOCCER STRIKERS....

assalamualaikum dan salam buat semua...

tempahan dari syamsuri untuk birthday anaknya, nak sambut kat tadika....

minat dengan cartoon bola, SUPER SOCCER STRIKERS....




tq ...
wassalam....

PRINCESS DYA..

assalamualaikum dan salam ceria...

TEMPAHAN KALI KEDUA DARI MAS, untuk anak kakak nyer...


PRINCESS DYA DAMIA HILMY....





COKLAT MOIST+BUTTERCREAM..

TQ MAS....

coklat moist segera....

assalamualaikum dan salam SATU MALAYSIA...

tempahan dari kak alia.... petang order kul 7.30 dtang ambik...
insyaallah kalau tak bz boleh lah buatkan.. tapi simple jer... coklat moist n coklat ganache sikit kat ataik tu jer....

tak bleh nak deko apa ngan buttercream sebab kek tu masih lagi panas... bleh letak coklat gananche je... tulisan kena printlah...

coklat ganache+badam+coklat rice
adalah sebiji umah gula yang ada dalam simpanan....
tq kak alia....

wassalam....

doorgift apam dino....

assalammualaikum.... dan salam ceria....

tempahan apam dino dari mawar untuk kenduri cukur jambul

 3pcs per pack....
pick up kat Bukit Jalil...

terima kasih Mawar....

wassalam

japanese cotton cheese cake..

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM.....

anniversary yang ke 10 buat simple jer untuk makan2 bersama family....

panjang nyer nama dia.... cotton cheese cake.... memng sedap...
anak2 n cintaku pun suka....

 7 APRIL 2001 - 7 APRIL 2011
SEMOGA BERKEKALAN HINGGA KE SYURGA....
nyum....nyum... memng lembut bila dimakan... sedap sangat.....
alhamdulillah... semoga keluarga yang kami bina berkekalan bahagia dunia akhirat
amin....

wassalam....

10 April 2011

PRINCESS MIA....

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SATU MALAYSIA...

tempahan dari tesya untuk birthday anak kesayangan nyer... mia...

coklat moist
buttercream
light pink n purple...

taktahulah kenapa lah banyak kesilapan dan kekurangan kat order ni...tapi alhamdulillah semuanya masih suka dan boleh makan coklat cake..
customer minta vanilla cake, tapi liza buat coklat moist cake... selalu bila ada org order princess cake diorang mesti nak coklat moist... maaf yer tesya... tapi nasib baik tesya kata semuanya bleh makan coklat cake.... nama pula lupa nak letak kat cake tu... aduhai... napelah bleh lupa semuanya....
sebenarnya malam tu kek semuanya dah siap.... kononyer pagi baru nak letak nama, tapi terlupa coz terus keluar umah ada mesyuarat PIBG KAFA... dengan topik2 yang hangat dan membara.. ramai yang tak puas hati dengan cara guru mengajar, dan terdapat juga kewangan yang kurang memuaskan AJK dlm KAFA tu.... ada yang dah buat siasatan... tunggu dan lihat je.... ramai dah tarik anak2 dari KAFA dan tadika Islam tu, termasuklah liza... 
customer dah telefon nak g ambik kek kat umah, cintaku yang balik umah, terus tak ingat nak buat nama... dah habis meeting PIBG baru teringat pasal nama... lepasni kena siapkan semua baru bleh g mana2.... :( maaf sekali lagi yer tesya....

wassalam...

club ibu2 nak carrot cake...

salam ceria dan assalamulaikum...

tempahan dari kak ina shah alam, club ibu2 nak carrot cake.... hehhe... club ibu2 kat area umah kak ina, nak buat sambut birthday ramai2 ngan jiran tetangga..... best dan tentu meriah kan....

carrot cake+kacang walnut+nenas
cream cheese
kek coklat moist+buttercream
untuk birthday anak kak ina
nak colour purple n orange....
untuk doorgift club ibu2...
bun sosej pelbagai bentuk....

terima kasih kak ina sudi order kat ros... hehheheh...
kalau ada club apa2 bleh callling2 yer....
:)
wassalam.....

i luv kek di hati ku.......

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE