maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

19 April 2011

coklat moist segera....

assalamualaikum dan salam SATU MALAYSIA...

tempahan dari kak alia.... petang order kul 7.30 dtang ambik...
insyaallah kalau tak bz boleh lah buatkan.. tapi simple jer... coklat moist n coklat ganache sikit kat ataik tu jer....

tak bleh nak deko apa ngan buttercream sebab kek tu masih lagi panas... bleh letak coklat gananche je... tulisan kena printlah...

coklat ganache+badam+coklat rice
adalah sebiji umah gula yang ada dalam simpanan....
tq kak alia....

wassalam....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE