maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

10 April 2011

PRINCESS MIA....

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SATU MALAYSIA...

tempahan dari tesya untuk birthday anak kesayangan nyer... mia...

coklat moist
buttercream
light pink n purple...

taktahulah kenapa lah banyak kesilapan dan kekurangan kat order ni...tapi alhamdulillah semuanya masih suka dan boleh makan coklat cake..
customer minta vanilla cake, tapi liza buat coklat moist cake... selalu bila ada org order princess cake diorang mesti nak coklat moist... maaf yer tesya... tapi nasib baik tesya kata semuanya bleh makan coklat cake.... nama pula lupa nak letak kat cake tu... aduhai... napelah bleh lupa semuanya....
sebenarnya malam tu kek semuanya dah siap.... kononyer pagi baru nak letak nama, tapi terlupa coz terus keluar umah ada mesyuarat PIBG KAFA... dengan topik2 yang hangat dan membara.. ramai yang tak puas hati dengan cara guru mengajar, dan terdapat juga kewangan yang kurang memuaskan AJK dlm KAFA tu.... ada yang dah buat siasatan... tunggu dan lihat je.... ramai dah tarik anak2 dari KAFA dan tadika Islam tu, termasuklah liza... 
customer dah telefon nak g ambik kek kat umah, cintaku yang balik umah, terus tak ingat nak buat nama... dah habis meeting PIBG baru teringat pasal nama... lepasni kena siapkan semua baru bleh g mana2.... :( maaf sekali lagi yer tesya....

wassalam...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE