maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

10 April 2011

red velvet.....

salam ceria dan assalamualaikum...

tempahan dari cikgu fiza nak sambut birthday anak2 muridnyer .... buat simple jer, asalkan budak2 suka n happy...

tak kisah nak kek apa... liza buat kan red velvet, resepi dari kak maza,  first time buat... alhamdulillah menjadi, terima kasih banyak2 yer kak maza....

red velvet dengan fresh cream disaluti dengan coklat ganache

nasib baik ada riben yang diikat pada kek, kek menggelongsor dari meja... kalau tidak hancus....

4 orang yang sambut birthday....
HAPPY BIRTHDAY....
UYA, AINA, SYAHIRA DAN ADAM HARIS
kek yang sudah dipotong
ALHAMDULILLAH MAJLIS BERJALAN DENGAN BAIK WALAUPUN KEK SENGET...
JANJI BUDAK2 SEMUA HAPPY....

angah n adik usha dari jauh jer....
:)



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE