maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

10 April 2011

tempahan yg ke3 sesame street..

salam ceria dan assalamualaikum....

tempahan dari ina Kuala Lumpur, nak sesame street.... nak bagi hadiah kat cikgu yang mengajar anak nyer.... ni cupcake sesame street kali ketiga liza buat, ... alhamdulilllah semuanya suka...

disebabkan anaknyer suka kan sesame street, sebab tu lah nak hadiahkan kat cikgu cupcake mcm ni...
ucapan terima kasih, tanda penghargaan ibunya kepada guru yang mendidik anak....

cupcake coklat moist...
deko fondant...
istimewa buat cikgu....

terima kasih ina, nanti bleh order lagi untuk birthday anak pula...
:)
wassalam.....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE