maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

24 Mei 2011

PRINCESS ALLYSSA

ISTIMEWA UNTUK ANAK SULUNG NYER... ALLYSSA...

order dari shasha...



tq sha....

birthday cake nak ada badut..

ASSALAMUALAIKUM..
tempahan dari kak asni....

untuk anaknyer yang berumur setahun... dan disambut bersama dengan jiran nya...

 nak design yang macam Badut yang liza buat sebelum ni..
 tapi macam biasalah nak juga buat lain dari yang sebelum ni...
tapi ada jugalah badut tu... :)
terima kasih kak asni....

100pcs apam dinosour tempahan dari ikin untuk besday kak asni juga...
wassalam...

22 Mei 2011

opera cake yang tinggi...


assalamualaikum dan salam ceria...

besday cake saya ...
first time buat... takde loyang saiz 14x14 so jadi ler tebal cake nyer... tinggi menggunung.. tapi sedap....
besday sendiri kena buat kek sendirilah...
tepat jam 12 mlm cintaku buatkan cekelat... luv lagi...

dah 32 tahun...
HACKS SELALU....

tq buat cintaku yang selalu merasa apa jua jenis cake yang lizabuat,.. tak kiralah sedap ke atau tak sedap... jadi ke tak jadi... tetap merasa...
luv u so much...
semoga liza sentiasa tabah menghadapi segala ujian dan cabaran dalam dunia bakery...
insyaallah..
wassalam...

CAKE tadika angah....

assalamualaikum dan salam ceria...

terlupa nak upload satu lagi gambar untuk mothers n teachers day... tadika angah ada buat jamuan untuk mothers day.. liza buatkan kek dan sambut terus skali ngan teachers day...

 BLUEBERRRY CAKE WITH FRESH CREAM

 SAMPAI LICIN ATAU TAK CUKUP... HEHEHE
ADIK SUKA SANGAT...
 CIKGU CIKGI ANGAH N KAKAK

 IBU2 YANG HADIR SAMBUT HARI IBU...
THANX PADA SEMUA YANG MENJAYAKAN MAJLIS...

19 Mei 2011

BESDAY GIRL N BOY...

TEMPAHAN DARI JIRAN BLOCK F...

NAK SIMPLE MIMPLE JER....



sponge cake coklat, filling pun coklat.....
terima kasih yer......

coklat untuk cikgu

tempahan kali kedua dari JACKEY...
anak2 nyer nak bagi hadiah untuk hari guru....


tq...

dan tempahan dari kakak... nak bawa kesekolah juga.. untuk cikgu sekolah pagi dan petang...

liza buatkan untuk kakak apam dino dan coklat....
  untuk cikgu cikgi sekolah pagi...
untuk cikgu/ustazah KAFA
maaf yer kakak.. ibu buat terlewat 2 hari... dok buat yang orang nyer order dulu... hehehehe....
tapi takpakan.... apa2 pun terima kasih kepada guru yang mengajar anak2 saya.....

tq....
 i luv kekdihatiku...

KEK UNTUK CIKGU..

SELAMAT MENYAMBUT HARI GURU... TERIMA KASIH PADA CIKGU CIKGI YANG MENDIDIK DAN MENGAJAR ANAK2 SAYA....

tempahan dari nana nak dibawa ke NILAI, N9... tempahan kali ke dua dari nana....



nana kata perkataan tu berterabur, maybe dalam perjalanan kot jauh.... huhuhhu minta maaf lah nana... tak sangka jadi macam tu, tapi nana kata dah habis cikgu2 makan... alhamdulillah...
PULL A PART cupcake+coklat ganache+buttercream...

tq nana, harap2 jangan ler serik mengorder nyer lagi yer...

CAKE SPONGEBOB... ZURIN...

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SATU MALAYSIA..

 TEMPAHAN DARI ZURIN...

DAN APAM DINO 100PCS...

TQ

PRINCESS CAKE UNTUK IBU...

TEMPAHAN DARI SHAH ALAM JUGA..

PRINCESS CAKE UNTUK SAMBUT HARI IBU... :)

 TERLUPA NAK AMBIK GAMBAR YANG ADA UCAPAN SELAMAT HARI IBU...
TEMPAHAN DARI ORG YANG SAMA JUGA, YANG TEMPAH CUPCAKE FONDANT THOMAS N FRIEND..
sekali ngan tempahan 200pcs apam dino

tq so much... :)

ISTIMEWA UNTUK TV9

TEMPAHAN DARI LUKISAN KALIGRAFI...ada sesi temubual dari tv9 dirumah nyer....


 buttercream rose...

 16pcs red velvet
 RED VELVET
DAN 100PCS APAM DINO...


tq so much.... :)

XPRESS CAKE.... COKLAT MOIST

TEMPAHAN DARI JAMILA



alhamdulillah sempat dibuat, masih terasa panas sikit kek yang Jamila dapat... datang ambik kat umah....



coklat moist+coklat ganache+coklat rice

APAM DOT DOT ATAU APAM DINOSOUR ?

TEMPAHAN APAM DINO



200pcs apam dino delivery kat KAFA, maknyer order suruh hantar kat anak nyer...



 tempahan dari yunie deliver kat jln duta, 300pcs apam



delivery apam dino kat TM Jln Klang Lama 400pcs,

Damansara 100pcs dan kek lapis



100pcs apam dino tempahan dari acik untuk sesi temubual dengan tv9, lukisan kaligrafi

packin doorgift untuk 5 box sahaja, dan yang lain2 untuk makan..



tempahan 100pcs apam dino delivery ke Jln Duta untuk kali kedua... dari Jackey Salay



100pcs apam dino tempahan dari CT yang berada di Kedah... alhamdulillah selamat sampai...







TERIMA KASIH SEMUA....

CHEESE CAKE

TEMPAHAN DARI KAK INA UNTUK ANAKNYER KHATAM AL-QURAN...



ALHAMDULILLAH...



 JAPANESE COTTON CHEESE CAKE
FILLING STRAWBERRY
RAINBOW CAKE


TQ KAK INA....

ROSE UNTUK ANNIVERSARY...

TEMPAHAN DARI BUKIT JALIL



NAK SAMBUT ANNIVERSARRY...





 SEMOGA BERKEKALAN HINGGA KE SYURGA
ZUE DAN MAYA
NAK BUNGA WARNA MERAH DAN PUTIH...

:)

TQ....

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE