maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

24 Mei 2011

birthday cake nak ada badut..

ASSALAMUALAIKUM..
tempahan dari kak asni....

untuk anaknyer yang berumur setahun... dan disambut bersama dengan jiran nya...

 nak design yang macam Badut yang liza buat sebelum ni..
 tapi macam biasalah nak juga buat lain dari yang sebelum ni...
tapi ada jugalah badut tu... :)
terima kasih kak asni....

100pcs apam dinosour tempahan dari ikin untuk besday kak asni juga...
wassalam...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE