maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

19 Mei 2011

KEK UNTUK CIKGU..

SELAMAT MENYAMBUT HARI GURU... TERIMA KASIH PADA CIKGU CIKGI YANG MENDIDIK DAN MENGAJAR ANAK2 SAYA....

tempahan dari nana nak dibawa ke NILAI, N9... tempahan kali ke dua dari nana....



nana kata perkataan tu berterabur, maybe dalam perjalanan kot jauh.... huhuhhu minta maaf lah nana... tak sangka jadi macam tu, tapi nana kata dah habis cikgu2 makan... alhamdulillah...
PULL A PART cupcake+coklat ganache+buttercream...

tq nana, harap2 jangan ler serik mengorder nyer lagi yer...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE