maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

19 Mei 2011

ROSE MERAH BIRU

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA...

tempahan dari CIK CEMPAKA, dah jadi regular customer dah ni...
walaupun cerewet,.. ehem..ehem... dialah yang kata "saya ni cerewet sikit kak"... takpa kita layan jer... hehehehe....
nak bagi kat jiran yang nak bertunang....




 pesanan cik cempaka, nak tulisan nyer kecik jer...

 mula2 tak yakin nak colour merah dan biru,
tapi bila lihat hasilnyer, alhamdulillah
ok juga warna ni...
kek lapis pandan+strawbery

tq cik cempaka....
siap buat makan2 lagi kat umah nyer....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE