maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

29 Jun 2011

PRINCESS MARISSA

assalamaualaikum dan salam ceria buat semua....

tempahan dari Hajar untuk anak abang nya...

 princess cake - buttercream

 kek taman - fondant

 cupcake ladybird dengan nama.... MARISSA
 32pcs cupcake buttercream with ladybird fondant
HAPPY BIRTHDAY MARISSA
dan apam dino 100pcs...

thanx hajar yang sudi order dengan kami....


27 Jun 2011

KEK COKLAT

TEMPAHAN DARI IKIN....

SPONGECAKE COKLAT...

 SIMPLE DEKO UNTUK ANAK IKIN...
UNTUK FARAH
8 TAHUN....

PRINCESS NAJLA

salam ceria dan assalammualaikum buat semua....

tempahan dari Wati untuk birthday anak nya yang nak disambut di tadika....
- PRINCESS CAKE
- KEK BADUT
- 50pcs COKLAT
- 100 pcs APAM DINO





 DELIVERY KE TADIKA SRI KEMBANGAN....

TIMA KASIH WATI.....

HANTARAN CUPCAKE FONDANT

TEMPAHAN DARI FARIS UNTUK DIBAWA KE NEGERI SEMBILAN.... HANTARAN UNTUK MAJLIS AKAD NIKAH NYA...



16pcs coklat moist

tq faris....

SPONGEBOB CAKE...

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA...

TEMPAHAN DARI ZAZA UNTUK BIRTDAY ANAK LELAKI NYA PULA.... SEBELUM NI PERNAH TEMPAH CUPCAKE FONDANT SESAME STREET....


THANX ZAZA....

DRAWING CAKE - PRINCESS

TEMPAHAN DARI SABRINA UNTUK BIRTHDAY ANAK NYA....

 princess belle.....
 dah siap nak masukkan dalam kotak, baru buat bunga ros...
 bunga ros ku yg simple mimple jer....
thanx sab......

PHOTO CAKE

TEMPAHAN DARI EN SYAMSUL UNTUK AYAH N MAMA DAN JUGA UNTUK ANAK NYA...





thanx en syamsol

PROJEK MEGA APAM DINOSOUR- 6000pcs

assalamualaikum dan salam Satu Malaysia....

tempahan dari fiza untuk doorgift majlis perkahwinannya.... di Putrajaya..
 
untuk hantaran semasa majlis akad nikah...

 nak isi apam dlm gelas ni....
 ada 2000pcs gelas yang dah dihantar awal ke rumah...
 nak packing 3pcs apam dalam 1 gelas....
 doorgift untuk tetamu...


semua sekali apam 6000pcs....

alhamdulillah semuanya dalam keadaan baik dan terkawal....

thanx pada cintaku yg berjaga tengah2 mlm sampai ke pagi buta... dan anak2 yg turut serta mambantu....

thanx fiza...


HANTARAN PERTUNANGAN - CAKE

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA...

tempahan dari achik regular customer, tapi ni untuk kawan dia... merangkap kawan liza masa kolej juga.... acik rekemankan kawan ni tapi terlupa kata dia pun kawan sekolej juga... dah sampai depan pintu umah nak ambik kek... baru tau kawan sekolej acik pun kawan ku jua... hehheh.... thanx acik coz sentiasa bg sokongan pada liza dari wal liza buat kek hingggalah sekarang....

tahniah pada MAT yang baru jer bertunang dengan gadis pilihan hati, cepat2 lah buat kenduri nyer....:)

 masa tempah kek taktau hantaran tema apa, so Mat nak kaler merah, putih n maroon... 
tengok2 dia hantar bekas kat acik suruh buat hantaran, warna biru... hehhehe takpalah menyerlah lah sikit kek ku ini... :)
 fondant cake.... coklat moist
dan acik order red velvet.. thanx acik....

dan liza order kat acik lukisan kaligrafi ni... jika berminat, boleh buka blog ni yer....
 

02 Jun 2011

buat sorang2.. APAM DINO

cintaku takda, outstation... huhuhuhuhhh
apa lagi berhempas pulas ler sorang2... selalu kalau apam ni cintaku yang take over....

 100pcs order dari kak pah
 100pcs order dari acik
500pcs tempahan dari cikgu Fauzihan....

tempahan dari little anne
tempahan dari nazirah 100pcs nak colour biru jer, regular customer juga ni

dan ada lagi 500pcs apam dino tempahan dari Tm Jln Klang Lama...
dah banyak kali diorang order...
lupa nak ambik gambar

100pcs apam dino dari su manjoi, sg besi
lupa nak ambik gambar...

thanx semua yang sudi order dari kek di hati ku....

assalamualaikum....

PULL A PART CUPCAKE

TEMPAHAN DARI NIZA....

pull a part cupcake... 2 set...

drawing cake... STRAWBERRY SHORTCAKE


 drawing cake.... CAR....

THANX NIZA DATANG AMBIK KAT UMAH,.....

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE