maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

02 Jun 2011

buat sorang2.. APAM DINO

cintaku takda, outstation... huhuhuhuhhh
apa lagi berhempas pulas ler sorang2... selalu kalau apam ni cintaku yang take over....

 100pcs order dari kak pah
 100pcs order dari acik
500pcs tempahan dari cikgu Fauzihan....

tempahan dari little anne
tempahan dari nazirah 100pcs nak colour biru jer, regular customer juga ni

dan ada lagi 500pcs apam dino tempahan dari Tm Jln Klang Lama...
dah banyak kali diorang order...
lupa nak ambik gambar

100pcs apam dino dari su manjoi, sg besi
lupa nak ambik gambar...

thanx semua yang sudi order dari kek di hati ku....

assalamualaikum....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE