maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

27 Jun 2011

HANTARAN PERTUNANGAN - CAKE

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA...

tempahan dari achik regular customer, tapi ni untuk kawan dia... merangkap kawan liza masa kolej juga.... acik rekemankan kawan ni tapi terlupa kata dia pun kawan sekolej juga... dah sampai depan pintu umah nak ambik kek... baru tau kawan sekolej acik pun kawan ku jua... hehheh.... thanx acik coz sentiasa bg sokongan pada liza dari wal liza buat kek hingggalah sekarang....

tahniah pada MAT yang baru jer bertunang dengan gadis pilihan hati, cepat2 lah buat kenduri nyer....:)

 masa tempah kek taktau hantaran tema apa, so Mat nak kaler merah, putih n maroon... 
tengok2 dia hantar bekas kat acik suruh buat hantaran, warna biru... hehhehe takpalah menyerlah lah sikit kek ku ini... :)
 fondant cake.... coklat moist
dan acik order red velvet.. thanx acik....

dan liza order kat acik lukisan kaligrafi ni... jika berminat, boleh buka blog ni yer....
 

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE