maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

02 Jun 2011

TEST FOOD....

assalamualaikum dan salam ceria...
nak kena buat test food.... ?
jika ada rezeki dapatlah tempahan hari2... insyaallah muffin dan cupcake..
so buat untuk test food, ada ramai lagi yang bersaing produk ni n harga.... nak bg harga murah sangat pun dah tak boleh sekarang ni... semua barang harga dah naik... 
nanti big2 bos meeting n bincangkan baru ler dapat keputusan.. siapa yang dapat... kalau hari2 masyuk, alhamdulillah... dapatler nak settle segala masalah yang berkaitan dengan kewangan.... dan dapatlah stabil dan kukuhkan lagi serta menabung... hehehhe...
semoga Allah kurniakan kesihatan tubuh badan dan rezeki kepada kami sekeluarga... insyaallah...

 muffin vanilla

 nak tau juga packing nyer...
 simple deco jer...
macam2 jenis muffin..

harap dapat lah.....
tapi kalau tak dapat bukan rezeki lah nama nyer....
mungkin ada hikmah nyer....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE