maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

20 September 2011

RAYA KALI NI SANGAT HAPPY....

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA...

bulan syawal masih ada lagi... dan ku mengharapkan ramadhan akan datang jika masih berkesempatan dan jika masih dipanjangkan usia utk bertemu lagi... insyaallah..

malam raya baru bertolak balik kg... alhamdulillah selamat sampai dan selamat kembali ke kl.... nak kena siapkan tempahan customer baru boleh balik kg...

selama berbelas tahun mama n papa berpisah... alhamdulillah, kami sekeluarga dapat ambil gambar bersama2... sebab raya ni pun ada kenduri sepupu... dapatlah berjumpa sekali dalam satu masa...

walaupun mama n papa berpisah, anak2 tetap sayangkan mereka... hanya mereka yg tahu apa sebenarnya yang terjadi anatara mereka... dan anak2 tetap mendoakan utk ibu dan ayah nya.... amin... akk sayangkan mama n papa....

 ni family liza....
bersama mama papa n adik2


ni masa raya pertama
bersama mertua

 ni sapa yg syiok sangat main nih....
 tak ada sapa yg balik lagi... anak2 jelah yg main ngan ayah nyer...

 angah n adik... budak2 zaman sekarang...
takde internet.. main game yg diupload pun jadilah...
 nak juga ngadap depan laptop
 dekat dengan kawasan pergunungan

 kampung liza kawasan pendalaman..
internet atau line telefon memng susah nak dapat kat kawasan nih...


ni ler sepupu liza ,kak long ngan suami nyer...
 gambar beramai2.... sebelah mertua...
 ni adik beradik sebelah mama.... semua ada...
keluarga yang kusayangi....
kat air terjun Kg sempeneh, Batu Kurau, Perak
syiok sangat2...
raya ke 3 g mandi sungai....

best sangat.....
alhamdulillah...

ORDER UTK RAYA....

assalamualaikum dan salam ceria buat semua....

tempahan untuk raya...
biskut raya dan juga kek lapis....

alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar... walaupun penat dan letih, nasib baiklah cintaku turut sama turun membantu melapis kek lapis dan menekan2 acuan tat nenas sama.... maaf kepada customer yang nak order last minit, tak dapat nak ditunaikan sebabnyer... kami pun nak balik kampung beraya....

antara tempahan bulan ramadhan yg sempat kami buat untuk sambutan raya aidilfitri....







 tempahan untuk kek lapis memng banyak.... sehingga terpaksa menolak order untuk biskut raya dan kek...
thanx pada yang menjadi agen dan semua pelanggan kekdihatiku....

wassalam...

04 September 2011

PERADUAN GAMBAR HARI RAYA....

 PERADUAN GAMBAR HARI RAYA BERSAMA INSAN TERSAYANG...
 contoh gambar bersama family...

Assalamualaikum wrt dan salam ceria kepada semua sahabat2 fb dan pelanggan2 KEKDIHATIKU. Alhamdulillah, dan Jutaan terima kasih yg tidak terhingga kepada semua yang menyokong dan membantu mempromosikan produk kami... Selain dari mendapat tempahan dari customer seperti kek, coklat, biskut, roti, muffin apam... kami juga mendapat tempahan kek lapis dari seluruh negeri selain dari Kuala Lumpur dan Selangor kerana kek lapis kami boleh dipos......

DENGAN INI KAMI BERBESAR HATI UNTUK MENGUMUMKAN ......

KAMI INGIN MEMBERI KEK LAPIS PERCUMA YANG BERNILAI RM50 KEPADA PELANGGAN BERTUAH SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI YANG MASIH ADA LAGI...

SYARAT2NYA;
SILA email/pm ke inbox kami GAMBAR RAYA SEKELUARGA ATAU GAMBAR RAYA BERSAMA INSAN TERSAYANG...  pada 25 SEPTEMBER 2011 sebelum 12 tengah malam... beserta butir2 lengkap dan kirimkan 1 gambar kek yang PALING anda suka dlm koleksi KEKDIHATIKU...

email : nazroliza@yahoo.com.my

http://www.facebook.com/pages/KEKDIHATIKU/180558175329089

GAMBAR RAYA YANG PALING BANYAK LIKE AKAN MENERIMA HADIAH DARI KAMI.... PENGHANTARAN POS ADALAH PERCUMA bernilai lebih kurang RM12.....

CARANYA YANG MUDAH KAN? pelanggan bertuah akan kami umumkan selepas peraduan ditutup nanti... :) insyaallah

terima kasih, wassalam...

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE