maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

20 September 2011

RAYA KALI NI SANGAT HAPPY....

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA...

bulan syawal masih ada lagi... dan ku mengharapkan ramadhan akan datang jika masih berkesempatan dan jika masih dipanjangkan usia utk bertemu lagi... insyaallah..

malam raya baru bertolak balik kg... alhamdulillah selamat sampai dan selamat kembali ke kl.... nak kena siapkan tempahan customer baru boleh balik kg...

selama berbelas tahun mama n papa berpisah... alhamdulillah, kami sekeluarga dapat ambil gambar bersama2... sebab raya ni pun ada kenduri sepupu... dapatlah berjumpa sekali dalam satu masa...

walaupun mama n papa berpisah, anak2 tetap sayangkan mereka... hanya mereka yg tahu apa sebenarnya yang terjadi anatara mereka... dan anak2 tetap mendoakan utk ibu dan ayah nya.... amin... akk sayangkan mama n papa....

 ni family liza....
bersama mama papa n adik2


ni masa raya pertama
bersama mertua

 ni sapa yg syiok sangat main nih....
 tak ada sapa yg balik lagi... anak2 jelah yg main ngan ayah nyer...

 angah n adik... budak2 zaman sekarang...
takde internet.. main game yg diupload pun jadilah...
 nak juga ngadap depan laptop
 dekat dengan kawasan pergunungan

 kampung liza kawasan pendalaman..
internet atau line telefon memng susah nak dapat kat kawasan nih...


ni ler sepupu liza ,kak long ngan suami nyer...
 gambar beramai2.... sebelah mertua...
 ni adik beradik sebelah mama.... semua ada...
keluarga yang kusayangi....
kat air terjun Kg sempeneh, Batu Kurau, Perak
syiok sangat2...
raya ke 3 g mandi sungai....

best sangat.....
alhamdulillah...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE