maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

24 Oktober 2011

BULUH N CAMPING

assalamualaikum dan salam ceria...

tempahan dari kak zu Tmn Medan... org kampung yang baru kenal... hehhehe.. padahal kat kampung jiran sebelah umah, sebelah kg ayah liza.... thanx kak zu...

nak buat surprise kat Club dioarang... yang memng suka camping bila bercuti....


 yg pastinyer mesti ada bunga ros, kat buluh ada ker?
 konon2 nyer tu ler khemah n ada air sungai yg mengalir

alhamdulillah.... akhirnya jadi juga buluh betong ni.... :)

wassalam

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE