maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

25 Oktober 2011

WEDDING CAKE- PURPLE

ASSLAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA...

tempahan dari kak Faridah Shah Alam...
nak warna ungu, pekat, likat n berkilat....  hehehehhhe... gurau jer..... :)

maaf yer.... camera saya tak canggih...
susah betul nak dptkan warna purple... bila tangkap gambar ni...
 ARFAH DAN SHAFARIN
anak menantu Kak Faridah...

riben nak warna grey atau silver...

thanx kak....

kak faridah ni juga ada nak tempah untuk kek pertunangan, nak bagi pada kawannya....
tapi kak faridah telefon tak jadi coz bakal tunang nya tu xcdent meninggal dunia...
AL FATIHAH untuk arwah...
semoga yg bakal tunang perempuan tu tabah dan buat keluarga takziah dari kami...

wassalam...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE