maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

03 November 2011

HANTARAN PERTUNANGAN ADIK KU....

 ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA...

liza buatkan hantaran pertunangan untuk adik liza yg bertunang di Kedah... so barang2 semua ni bawa g Kedah lah.... alhamdulillah ok... kek pun selamat sampai dengan eloknyer.... mak kat kedah pun tolong buatkan bekas cincin dan untuk bekas letak hantaran...
potpouri...

 bekas potpouri  yg belum dihias
 cakar ayam.... takdo coklat bentuk telur putih, ambik coklat warna warni..

potpouri di letakkan di atas bekas hantgaran yg mak buatkan....

 2 BIJI KEK UNTUK HANTARAN...

alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar...

 mama sarungkan cincin tanda jadi.... :)
ada 2 bentuk cincin untuk nya...
 mama n bakal menantu ...
 yang berkaca mata itulah adik liza...
 apa yg best sangat menantu n mertua dok sembang syiok nmpak...
wakil sebelah pihak lelaki minta ayah cintaku yg jadi kepalanya...
pantun yang ayah bawakan...
TEPOK AMAI-KUPU
BELALANG KUPU-KUPU
KAMI MAI RAMAI-RAMAI
NAK TANYA BUNGA YANG SATU
thanx ayah...
thanx cintaku..
thanx semua yang menjayakan majlis ni di Guar Cempedak, Gurun...
rumah sebelah perempuan...


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE