maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

21 November 2011

KEK BAKUL

KEK BAKUL lagi satu hantaran untuk adik.....
mentang2lah kakak dia tau buat kek jer.... ikhlas ni untuk adik2 ku... :)
untuk hantaran lain2 pun ada juga liza buatkan.... tp yang specialnyer mak kat Kedah tolong buatkan bekas hantaran, liza bawa hantaran yg nak letak atas bekas tu je, gambar hantaran cincin tu yg paling cantik, tp takde gambar hantaran cincin yang menarik nak letak kat sini....sebelum ni saya dah masukkan gambar hantaran, nak tengok sila klik HANTARAN.

KEK BAKUL ni selamat dalam perjalanan ke KEDAH, jangan risau kerana buttercream ni special untuk perjalanan yang jauh, tidak mudah cair. tp kalau dah panas terik sangat kat dalam bonet tu, cair lah kot, tak pernah terjadi lagi sebelum ni, coz ada customer saya bawa sampai ke Kuantan pun masih lagi ok... alhamdulillah...


ni bekas cincin yang mak buatkan, ada 2 bentuk satu untuk cincin risik dan cincin tunang...
bertemakan topi graduan, insyaallah adik saya n tunang nyer adalah graduan IJAZAH dari UITM... dah nak abih pengajian... 
 semoga semuanya berkekalan... amin...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE