maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

28 November 2011

SLICE CAKE

assalamualaikum dan salam ceria...


sebelum cuti sekolah hari tu ada majlis makan2 di KAFA... budak2 KAFA kena bawa seorang sikit bekal untuk dibuat jamuan, apa lagi yg ibu dia tau nak buat n senang.. kek je lah... tak nak susah2 nak potong n berebut2 nak potong... liza buatkan slice cake.... senang kakak nak bawa ke sekolah....



 jika berminat ada perasa yg lain juga.... kek saiz 10inci, maximum saiz yang sesuai adalah 6x6 = 36 potongan comel2 belaka...
Topping : Buttercream RM35
* Strawbery slice Cakes
* Kiwi slice Cakes
* Orange slice Cakes
* Bluebery slice Cakes
Chocolate Buttercream RM40
* Chocolate slice Cakes
Fresh Cream Topping RM45
* Fresh Fruit Slice Cakes
Slice cake ni diisi dlm box bersaiz 12inci, Minimum saiz yg sesuai dipotong adalah mcm gambar kat atas ni 6x6=36pcs potongan yg comel2 jer...
sesuai untuk mkn ramai2 takyah berebut2 nak potong... slice cake hiasannya sangat simple n buttercreamnya hanya diatas dan di tengah kek nyer dilapisi buttercream+ filling perasa kek yg dipilih)

***Price is subject to change from time to time

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE