maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

28 November 2011

SOFT FONDANT...

assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua....

soft fondant ataupun steam buttercream ni sebenarnya dari buttercream jer...

 mcm fondant kan.... suka sangat dengan bunga peony tu...
 bunga orkid
 bunga rose

jika berminat untuk wedding cake hubungi kami yer... 019-5720120 @ 019-4741805

tengah ada promosi wedding cake..... sehingga DEC2011

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE