maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

29 Disember 2011

RAINBOW CAKE BUAT ISTERI TERCINTA...

TEMPAHAN DARI FAISAL
RAINBOW CAKE
BERAT 1.6kg



HANTARAN CUPCAKES ROSES - MERAH KUNING

TEMPAHAN DARI KAK INA

nak dibawa ke Johor...

tema merah kuning...




THANX KAK INA...

3D CARS MODEL KERETA POLIS

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM CERIA...

tempahan dari kak aida untuk hantaran adiknya....
nak kereta polis...
fondant... kereta polis yg baru model EVO



berat 2.8kg... thanx pada cintaku yg selesaikan kerja membentuk kereta nih....

CUPCAKE n CHOCOLAT BOUQUET

TEMPAHAN DARI NIK NAK BAWA BALIK KEDAH UNTUK HANTARAN ADIKNYA...
CUPCAKES ROSES - 5pcs
CHOCOLATE - 7pcs



thanx nik..

CUPCAKES HANTARAN ROSES - GOLD

TEMPAHAN DARI KAK AIDA
16pcs coklat moist cupcakes
BUTTERCREAM ROSES



3D CAR UNTUK ANGAH N ADIK

HAPPY BIRTHDAY ANGAH N ADIK....



AHMAD DANIAL ADHAM 5TAHUN
15.12.11

AHMAD SYAFI AHZA
10.10.11

SLICE CAKE - BLUEBERRY

TEMPAHAN DARI LYDIA

36PCS SLICE CAKE UNTUK MAKAN2...

WEDDING CAKE PURPLE 4TIERS

assalamualaikum dan salam ceria....

tempahan dari Ayu Cheras
spongecake vanilla
kek saiz 12+9 inci
berat 4.6kg
kek saiz 8+6 inci
berat 1.8kg



26 Disember 2011

CUPCAKE BOUQUET tema biru

tempahan dari ROHAIZA
6 PCS COKLAT MOIST CUPCAKES SIMPLE DECO
4 PCS SOKLAT MOIST CUPCAKES DECO ROSES
ARTICIAL FLOWER




 alhamdulillah...
thanx ROHAIZA

WEDDING CAKE PINK - PURPLE

REPEAT ORDER DARI JANE..

WEDDING CAKE NAK DIBAWA KE TANJUNG MALIM....
8" = 1.925kg
tempahan dari JANE utk kawan nya...
seperti contoh gambar yang diberikan, tapi bunganya fresh flower ditukarkan kpd bunga buttercream.... :)
saiz kek 8 inci
berat 2.579kg

saiz cake 10inci
berat 2kg

64 pcs MINI CUPCAKES
 bertemakan pink purple

 thanx jane....

MINI CUPCAKES PLAIN...

TEMPAHAN DARI SYARIFAH NURAISHAH...

nak 64pcs cupcake kosong jer, sapu buttercream atas pink n putih..., coz dia nak deco edible gambar sendiri...
thanx aishah,...

SIMPLE RIBBON ROSE...

Order From JALAL
Cake : SPONGECAKE COKLAT
Topping : Buttercream N coklat GANACHE
Size : 8 inci
Weight : 1.kg


 thanx .....

ANGRY BIRD CAKE

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA...

REPEAT Order From NANI
Cake : sponge cake coklat
Topping : Buttercream
Size : 9 inch
Weight : 1.4kg


 THANX.....

besday cake....

tempahan dari azizi...
birthday cake utk kawannya... deco simple ribbon rose....

TEMPAHAN DARI AZIZI
Cake : buttercake coklat
Topping : Buttercream
Size : 6 inch
Weight : 800gram
fantasy flower... hehehhhe... ye ke... ? :)

thanx....

FAMILY DAY n SAMBUT BIRTHDAY OPAH - DUTA VISTA

assalamualaikum dan salam ceria buat semua...

ada buat family day kat DUTA VISTA, kebetulan birthday opah... tapi time tu dia takda mood nak potong.... so ambik kesempatan, untuk family yg birthday bulan 12 bleh ler tolong potongkan.... alhamdulillah, family day dikelola oleh ayahchik, pakngah zasman n yg lain2 berjalan dengan lancar dan semuanya happy...
 makton n anak menantu dr Kedah, achik n family dari Ipoh pun datang untuk bersama, dan yg tak dapat join coz ada hal masing2, insyaallah nanti diorang akan plan lain pula....

 makanan tengahari yg ku bawa....
sebelum memulakan acara, bacaan doa dari ayahme, 
sambut birthday opah, tapi opah takdo mood nak potong...
so ganti ler adik, angah n cintaku potong kek, coz birthday diorang bulan 12

 CONMTINENTAL CAKE
CAKE COKLAT N PERASA NESCAFE
 LETAK COKLAT GANACHE
 
main macam2 game...
cari kasut cintaku n liza menang game nih...
sambung perkataan... huhuhu liza kalah...
macam2 ler ayat yang diorang sambung.. ntah apa2... hehehhhe
game pingpong dah main ptg tadi....
kami sekeluarga tak dapat join , balik umah buat kek kat org lain dulu... :) uhuuhuuh




 PENYAMPAIAN HADIAH UTK PEMENANG N CABUTAN BERTUAH
FAMILY KAMI YG BERTUAH.... :)

alhamdulillah semua nya selesai n bergembira....
sharap nanti bila buat family day, ramai lagi saudara mara yg datang...
wassalam....

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE