maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

29 Disember 2011

3D CARS MODEL KERETA POLIS

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM CERIA...

tempahan dari kak aida untuk hantaran adiknya....
nak kereta polis...
fondant... kereta polis yg baru model EVO



berat 2.8kg... thanx pada cintaku yg selesaikan kerja membentuk kereta nih....

2 ulasan:

HiMawARi's LaNd berkata...

boleh tak tahu berapa harga utk tmpah cake mcm ni yer|

NAZROL n LIZA berkata...

boleh terus call atau sms
utk pertanyaan n tempahan
019-5720120...

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE