maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

05 Disember 2011

CAKE UPIN IPIN

tempahan dari sal last minit juga, kebetulan kek utk birthday kak dahlia tak jadi nak ambik coz ada hal balik kg... kek ni jual kat sal lah...

simple kek je yg liza buatkan, tempek edible image yg resdy stock nyer...
thanx sal.....
order dari SAL
kek coklat strawberry
buttercream
theme : upin ipin
berat : 1.7kg

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE