maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

26 Disember 2011

FAMILY DAY n SAMBUT BIRTHDAY OPAH - DUTA VISTA

assalamualaikum dan salam ceria buat semua...

ada buat family day kat DUTA VISTA, kebetulan birthday opah... tapi time tu dia takda mood nak potong.... so ambik kesempatan, untuk family yg birthday bulan 12 bleh ler tolong potongkan.... alhamdulillah, family day dikelola oleh ayahchik, pakngah zasman n yg lain2 berjalan dengan lancar dan semuanya happy...
 makton n anak menantu dr Kedah, achik n family dari Ipoh pun datang untuk bersama, dan yg tak dapat join coz ada hal masing2, insyaallah nanti diorang akan plan lain pula....

 makanan tengahari yg ku bawa....
sebelum memulakan acara, bacaan doa dari ayahme, 
sambut birthday opah, tapi opah takdo mood nak potong...
so ganti ler adik, angah n cintaku potong kek, coz birthday diorang bulan 12

 CONMTINENTAL CAKE
CAKE COKLAT N PERASA NESCAFE
 LETAK COKLAT GANACHE
 
main macam2 game...
cari kasut cintaku n liza menang game nih...
sambung perkataan... huhuhu liza kalah...
macam2 ler ayat yang diorang sambung.. ntah apa2... hehehhhe
game pingpong dah main ptg tadi....
kami sekeluarga tak dapat join , balik umah buat kek kat org lain dulu... :) uhuuhuuh




 PENYAMPAIAN HADIAH UTK PEMENANG N CABUTAN BERTUAH
FAMILY KAMI YG BERTUAH.... :)

alhamdulillah semua nya selesai n bergembira....
sharap nanti bila buat family day, ramai lagi saudara mara yg datang...
wassalam....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE