maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

26 Disember 2011

RAINBOW CAKE UNTUK ORG TERSAYANG..

TEMPAHAN DARI ACHIK, blog dari LUKISAN KALIGRAFI...

Achik nak bawa balik Kedah... alhamdulillah selamat sampai ke kampung halaman....
thanx acik.. yang selalu beri sokongan pada liza, walaupun rainbow cake ni baru dok testing, achik nak tempah juga kat liza.... :) istimewa untuk ibu tercinta.... acik tempah sekali ngan apam dino....



sesiapa yg berminat nak beli lukisan kaligrafi bleh tengok blog acik yer.... lukisan hasil dari tangan dan idea kreatif dari acik....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE