maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

26 Disember 2011

RAINBOW CAKE UTK OPAH

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM CERIA BUAT SEMUA...

istimewa untuk opah.... ni gambar masa raya haji, testing buat rainbow cake... memng tinggi kek ni sebab liza guna loyang saiz kecik...


 opah dok keja potong je bagi semua2 makan...
akut mood dialah.. time dia nak potong...
 cakap kat opah stop kejap ambik gambar, tetap nak potong kek tu juga... hehhhehe


ramai2 berkumpul di rumah ayahchik di PD

2 ulasan:

Diary's Owner berkata...

hi...boleh email price for this rainbow cake x? how much time to book this cake? kalau 2 or 3days boleh siap x?cop..kl area mane?tq..

nikitahassan86@gmail.com

NAZROL n LIZA berkata...

boleh terus call 019-5720120 untuk pertanyaan atau tempahan
kalau tak banyak order atau n tak ramai org booking date boleh temph dlm tempoh 3-4 hari...
rainbow cake rm90

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE