maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

18 Januari 2012

KELAS WEDDING CAKE

KELAS WEDDING CAKE 25.12.11

BERSAMA NURUL


 MAKLUMAT LANJUT....
http://kekdihatiku-classes.blogspot.com/

KELAS DEKORASI 3 TIER STEAM BUTTERCREAM

kelas bersama KAK JUN DAN KAK FAEZAH dari GOMBAK
18.12.2011


 MAKLUMAT LANJUT....
http://kekdihatiku-classes.blogspot.com/

MERAH HITAM-WEDDING CAKE

assalammualaikum dan salam ceria....

tempahan dari June Rawang utk anak buahnya...
Bandar Sg Buaya
tema merah hitam...





 cake 7" coklat moist - 2.064kg
cake 10" cake butter strawberry - 3.092kg
cake 12" cake butter oren - 4.150kg


16pcs cupcake coklat moist...

terima kasih June....

HANTARAN BAKUL

tempahan dari kak Umie nak bawa ke Melaka
tema : biru
cake : coklat moist
deco : buttercream
saiz : 8 inci
berat : 2.71kg
transparent box size : 12inci



 thanx....

02 Januari 2012

REPEAT ORDER DARI PAKAR KEK.... SIS LEA

assalammualaikum dan salam ceria buat semua...

order dari Sis Lea Ipoh, pakar buat kek online yang terkenal Ipoh Perak... sebelum ni kek untuk kak Ita di Klang dan Princess cake hantar ke Putrajaya...
sesiapa yang berminat nak blaja kek boleh tengok kat FB SIS LEA untuk sebarang pertanyaan tentak kelas ataupun tempahan...

kali ni sis order untuk anak angkatnya di UKM Bangi....

cake : coklat moist + coklat ganache
saiz : 10 inci
berat : lebih dari 5kg



thanx sis, sebab beri kepercayaan pada liza untuk buat kek ni....

:)

PRINCESS AHNA ZULFA

Tempahan dari KHAIRUL...
jauhnyer dtg, dr Nilai 3 katanya...

PRINCESS AHNA ZULFA
TEMPAHAN DARI KHAIRUL
cake : coklat moist
tema : pink purple bertudung
berat : 2.45kg


PRINCESS DHIYA ZAHRAH

Tempahan dari Suriani

TEMPAHAN DARI SURIANI
CAKE : COKLAT MOIST
TEMA : PINK PURPLE
BUTTERCREAM : STEAMBUTTERCREAM
BERAT : 2.453kg


cake BOLA - MU

tempahan dari Ana PUJ

cake : coklat moist
size : 10'
buttercream
berat : 3.415kg


PILLOW CAKE- 2 TIER

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM CERIA...

TEMPAHAN DARI SYAHANIS...
CAKE : VANILLA
SIZE : 6' 1.665kg
SIZE : 8' 1.7kg

syahanis yg bawa bekas utk letak cake ni, ada 4 tingkat rasanya... liza try letak tp kena peganglah sebab nak kena skru kat bawah dia dulu...


pillow cake order dr syahanis...
nak ada huruf N & A

50pcs cupcakes

thanx syahanis....

01 Januari 2012

BUKAN NURI TAPI KERETA BIASA JER....

assalammualaikum dan salam ceria.....

bukan helicopter nuri tapi kereta biasa jer,... untuk jamuan makan2 di 10sqn TUDM



SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2012

assalammualaikum dan salam ceria buat semua...

hari ni first entry untuk tahun baru 2012....

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2011 BUAT SEMUA....



banyak kenangan pd 2011.. suka duka ditempuhi bersama insan tercinta... 
semoga KEKDIHATIKU terus berkembang maju.... hampir 3 tahun dalam dunia bakery...
semoga segala cabaran dan dugaan dapat kami tempuhi pula untuk 2012... ada yang tidak tercapai impian untuk 2011, akan kami teruskan usaha untuk capai pd 2012.... insyaallah... semoga Allah sentiasa melindungi kami sekeluarga.... dan memberkati apa yang kami usahakan..

pada pelanngan KEKDIHATIKU, terima kasih pada semua yang sudi membuat tempahan pada kami, salah silap harap dimaafkan...
dan tak lupa pada peserta yang pernah datang belajar kelas dengan KEKDIHATIKU, mohon maaf jika terkasar bahasa ketika kelas sedang berlangsung, semoga anda semua terus maju dalam perniagaan masing2.. insyaallah...

terima kasih buat semua....

terima kasih dan ku bersyukur pada Mu Ya Allah dengan limpah kurniaMu memberi rezeki pada kami sekeluarga dan dapat kami teruskan kehidupan dengan penuh cabaran dan dugaan... semoga kami diberikan ketabahan dan kekuatan....
AMIN....




KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE