maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

02 Januari 2012

REPEAT ORDER DARI PAKAR KEK.... SIS LEA

assalammualaikum dan salam ceria buat semua...

order dari Sis Lea Ipoh, pakar buat kek online yang terkenal Ipoh Perak... sebelum ni kek untuk kak Ita di Klang dan Princess cake hantar ke Putrajaya...
sesiapa yang berminat nak blaja kek boleh tengok kat FB SIS LEA untuk sebarang pertanyaan tentak kelas ataupun tempahan...

kali ni sis order untuk anak angkatnya di UKM Bangi....

cake : coklat moist + coklat ganache
saiz : 10 inci
berat : lebih dari 5kg



thanx sis, sebab beri kepercayaan pada liza untuk buat kek ni....

:)

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE