maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

26 Mac 2012

CUPCAKE HANTARAN UNTUK ADIK IPAR

assalammualaikum dan salam ceria...

TEMPAHAN DARI FIZA UTK ADIK IPARNYA...
16pcs CUPCAKES COKLAT MOIST
makluman semua.... ni bukan kek yer... tapi cupcake yang berselindung dengan fondant... buat renda sikit kasi tutup cupcake yang malu2.... heheheheh...

 jumpa Fiza si Giant Seri Kembangan... sampai kat sana dah ada siap tunggu kat giant... siap bawa baby kecik yang comel.... kelam kabut angah n adik keluar nak tengok baby...

 hantaran yang fiza tempah ni nak sekali ngan kotak hantaran tema merah... boleh saja... tapi kena tambah RM lah yer.... kotak saiz 10 inci... kalau kotak saiz 12 inci selalu untuk hantaran KEK BAKUL...
jika berminat boleh telefon/sms atau email pada kami....
019-5720120
nazroliza@yahoo.com

thanx...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE