maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

27 Mac 2012

HAJAR TEMPAH KEK LAGI...

ALHAMDULILLAH... Hajar ni pun kiranya regular customer juga... selalu tempah kek birthday, princess cake PRINCESS MARISSA dan kek BARNIEY...
kali ni hajar tempah kek hantaran....

KEK BAKUL BERTUTUP...

tempahan dari HAJAR BANGI
TEMA MERAH PUTIH UTK BUNGA....
BERAT CAKE 3.328kg




 jika berminat tempah kek hantaran bentuk bakul ni... sila hubungi019-5720120 atau emailkan pada kami nazroliza@yahoo.com...

kami juga ada menyediakan kelas dekorasi kek bakul bertutup.... boleh bagi date sama ada hari sabtu atau ahad... nanti saya confirmkan balik sama ada date tu ok ke tak... kalau ok kita on jer...
Makan tengahari, bilik solat, telekung dan sejadah disediakan.

kelas ni akan diajar :
-          cara membuat buttercream yg sesuai untuk bakul dan bunga.
-          Cara mewarnakan buttercream
-          Cara memotong kek dan meletakkan filling.
-          Cara dan teknik membuat tudung bakul.
-          Cara membuat bunga rose
-          BUTTERCREAM yg sesuai untuk hantaran sekiranya perjalanan jauh…
-          Resepi akan diberikan….

Deposit RM50 diperlukan untuk confirm tempat. Baki boleh dibayar pada hari kelas dijalankan.

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE