maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

26 Mac 2012

HAPPY BIRTHDAY UNTUK KAKAK 10 YEARS

28 FEB 2002.... NUR ARDINI BATRISYA...


28 FEB 2002.... NUR ARDINI BATRISYA... pengalaman yg tak dapat ibu lupakan, lewat 15 hari dari tarikh due date bersalin... 27.2 dari subuh hingga ke mlm 2-3 biji ubat dimasukkan utk paksa bersalin, sejak ptg terasa sakit hingga ke mlm... t...api baru terbuka hanya 1... nak mencapai hingga 10... hanya Allah yg tahu anugerah kesakitan yg kurasai...guna public phone, tel hp chintaku nak bgtahu masuk labour room jam11 mlm, tp tak boleh nak bersuara...terus ltak ganggang telefon, alhmdulllah chintaku memahami keadaan.. dimasukkan air berbotol2.... kena cucuk pula... sakit sama jer.. kawan2 yg dok skali dlm wad yg mana nak bersalin tu, masuk jer terus bersalin... kita je belum masanya lagi..akhirnya 8.30 pagi saat kelahiran anak perempuan yg pertama di hospital Taiping... time tu dah takde sapa yg nak bersalin... semua staff nurse bg support masa nak bersalin, terima kasih semua... alhamdulillah... kini KAKAK dah 10 tahun..semoga kakak menjadi anak yg baik dan anak yg solehah, rajin dan bijaksana serta taat kepada perintah Allah swt... amin...

baru berkesempatan nak update kat blog birthday kakak.... tahun ni tak buat majlis apa2 pun.... tapi ada juga buat doorgift untuk kakak bawa kesekolah... alhamdulillah apa jua yang ibu buatkan untuk kakak memng dia suka, ucapan terima kasih memang tak pernah kakak lupa untuk ucapkan pada ibu dan ayah...

apa yang kawan2 kakak dapat dalam paperbag doorgift :

 marsmallow

 
 cupcake coklat moist dengan hirisan strawberry dan coklat

 cookies coklat edible image
 apam dino
 marsmallow
 buat lebih dari 50 pack doorgift... siap untuk cikgu2 nya sekali....
tu pun ada kawan2 nya yang nak extra...
alhamdulillah... ada rezeki nanti ibu buat majlis hari lahir untuk kakak yer....

hadiah dari ibu dan ayah untuk kakak...


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE