maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

26 Mac 2012

KELAS BASIC CAKE CUPCAKE IBU DAN ANAK...

KELAS BASIC 2 IN 1 BETTY DAN MAK

Kelas ni dihadiri oleh mak dan anak.... datang dari Seremban nak belajar bakar kek dari mula cara bancuh buttercream ... dan cara nak hias kek dari buttercream... best sangat2 kelas ni... walaupun 2 orang jer, tapi riuh sebab dapat berborak... macam2 cerita hinggakan sampai luahan perasaan gitu....

masing2 cuba buat.... dan inilah hasil bakin dan dekorasi 2 beranak... hehehhhe...
 Hasil yang akan dibawa pulang...
walaupun kelas ni habis lewat petang, tapi alhamdulillah mak n betty puas hati sesangat... dan tak sabar2 nak mencuba kat rumah... insyaallah coming soon nak belajar buat kek bakul pula.... semoga mak sihat2 selalu yer.... seronok sangat dapat jumpa....

pada sesiapa yang berminat nak join kelas basic... sama ada cupcake, cake atau kedua2 nya.... kelas akan bermula dari jam 10 pagi hingga selesai... kelas ini akan di ajar cara membancuh adunan untuk membuat sebiji kek marble dan sebiji kek sponge.... cara nak bakar kedua jenis kek, jika kelas basic cupcake kelas akan diajar cara membancuh cupcake coklat moist....
dari mula nak buat bancuhan buttercream hinggalah selesai mendeko dengan idea sendiri....
saya akan ajar teknik menggunakan piping bag... jenis2 nozzle yang simple dan mudah.... boleh mendeko menggunakan satu nozzle sahaja tapi pelbagai dekorasi boleh dihasilkan...
jika berminat sila hubungi saya
019-4741805 
untuk maklumat kelas basic cupcake dan cake...

terima kasih.....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE