i FOLLOWWWW

KALENDAR KELAS

27 Mac 2012

LAMA TAK MELUKIS ATAS KEK...

DRAWING CAKE...
TEMPAHAN DARI ARNIZA

NAK KENA LUKIS GAMBAR RAPUNZEL...
30pcs coklat moist with drawing

lupa nak ambik gmbar ada tulisan...ADA TULISAN HAPPY BIRTHDAY 8TH HANNAH

alhamdulillah, ni cupcake yang ketiga niza tempah.... kalau tak silap tahun lepas tempah drawing cupcake gambar strawberry shortcake ngan gambar kereta.... pick up kat bukit jalil...


selalunya harga untuk full a part cupcake 25pcs untuk RM60, tapi cupcake insyaallah akan lebihkan dari 25pcs sebab nak bagi kedudukan cupcake tu rapat2 senang nak lukis dan sapu buttercream... jika berminat boleh hubungi kami untuk tempahan 019-5720120... banyak lagi gambar full a part dalam album FB.... boleh tengok kat album FULL A PART CUPCAKE... atau dalam album DRAWING CAKE
klik saja kat album tu... terus ke FB KEKDIHATIKU...

Tiada ulasan:

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kongsi resepi

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE

WEDDING CAKE

WEDDING CAKE
untuk wedding cake harga mengikut saiz, boleh hubungi kami untuk maklumat lanjut...

HANTARAN KEK BAKUL

HANTARAN KEK BAKUL
HANTARAN KEK SAIZ 8" RM15O

TOPSY TURVY CAKE

TOPSY TURVY CAKE
TOPSY TURVY RM 500

BIRTHDAY CAKE WITH FIGURIN

BIRTHDAY CAKE WITH FIGURIN
BIRTHDAY CAKE FONDANT RM180 keatas saiz 8 inci

PRINCESS CAKE BUTTERCREAM

PRINCESS CAKE BUTTERCREAM
BUTTERCREAM RM130, FONDANT RM180-RM200

COKLAT DI HATI KU....

COKLAT DI HATI KU....

APAM DINOSOUR

APAM DINOSOUR
100pcs RM30. tambah filling RM35

RAINBOW CAKE

RAINBOW CAKE
RM90 DECO BIASA SAJA.... :)

DOORGIFT ROSES

SOLO CUP

SOLO CUP

RED VELVET ALA SLICE CAKE 12X12inci = 28pcs

RED VELVET ALA SLICE CAKE 12X12inci = 28pcs
RM75, ADA STRAWBERRY RM80

MINI CUPCAKES

MINI CUPCAKES
36pcs RM70, 49pcs RM95, 64pc RM125, 100pcs RM1.60 SIMPLE DECO BUTTERCREAM, CAKE COKLAT MOIST