maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

29 Mac 2012

WEDDING CAKE PINK PURPLE

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM CERIA....

TEMPAHAN DARI ANN BALAKONG NAK TEMA PINK PURPLE...
2 TIER WEDDING CAKE
TEKNIK STEAMBUTTERCREAM
SIZE 10+8 inci        BERAT :
3.5kg+2.4kg
CAKE : COKLAT MOIST






JIKA BERMINAT UNTUK TEMPAHAN WEDDING KEK SILA HUBUNGI ATAU EMAIL PADA KAMI 019-5720120 ATAU EMAIL nazroliza@yahoo.com

KELAS STEMBUTTERCREAM

nak belajar cara buat kek seperti diatas... boleh join kelas dekorasi steambuttercream 3tier. kelas akan diajar cara membuat 2 jenis buttercream yang sesuai untuk kek dan juga untuk bunga, 3 jenis bunga akan diajar, bukan menggunakan bunga yang ready made, kalau nak senang boleh jer beli siap punyer daqn tempek diatas kek, cepat dan mudah... tapi ini hasil tangan anda sendiri yang buat bunga ni yer...... bukan bunga rose saja tapi 3 jenis bunga...... cara dan teknik yang mudah untuk membuat kek buttercream yang licin seperti fondant.. cara yang praktikal untuk anda agar buttercream yang disiram tidak akan sememeh pada papan dan di bawah kek... menarik untuk semua yang nak tambahkan produk baru... atau yang nak sangat tahu skillnyer... 
maaf yer... saya tak kongsi resepi... sebabnya ni salah satu punca pencarian rezeki saya menambah pendapatan untuk anak2 dan keluarga... harap maklum pada yang minta2 resepi... 
tq semua....


wassalam...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE