maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

05 April 2012

BOY NAK CAKE RIBEN

ASSALAMMUALAIKM DAN SALAM CERIA....

tempahan dari boy taman medan
cake : coklat moist
saiz : 8 inci
berat : 2.8kg

tema nak warna hijau.... yg syioknyer boy ni email kan kat kami bgtau nak kek deco fondant atas dia letak riben... saya bayangkan riben yang banyak2 tu... nasib baik ada minta contoh design yg boy nak... maka jadilah mcm ni ruponyer...

 ni yang boy kirimkan design yang dia nak.... tapi saya tambah dan letakkan riben yg terjuntai tu...
yang saya bayangkan riben nyer mcm ni..... hehhehheh... nasib baik tak buat mcm ni.... padahal dah siapkan riben ni, cuma tak letakkan atas kek jer... buat awal sebab nak bagi fondant ni keras dulu....
sumber dari en google yer... tq pd yang empnya gambar....

alhamdlillah, dah selamat pun... terima kasih sudi tempah engan kami....

jika berminat nak tempah kek fondant sila hubungi kami 
019-5720120 / nazroliza@yahoo.com atau emailkan pertanyaan dan tempahan
jika ada contoh sila sertakan gambar...
gambar dan hasil dekorasi mungkin tidak sama...
sebab
hasil kreativiti dan seni seseorang tu tidak sama,
lain tangan lain ler sikit jadinyer....
terima kasih kerana sudi memahami...
:)
 

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE